Difuzoare aromaterapie

Afișez toate cele 18 rezultate

Difuzoare aromaterapie – purifica aerul usor si simplu

Difuzoarele de aroma pentru aromaterapie, iti permit sa te bucuri de un tratament relaxant chiar la tine acasa, fara cheltuieli prea mari. Trebuie doar sa alegi un ulei într-o aroma care sa ti se potriveasca si cel mai bun difuzor de aromaterapie.

Umidificatoare – un must-have in locuinta ta

Fie ca vorbim despre un umidificator de aer, umidificator cu arome sau un umidificator cu ultrasunete, acesta iti permite sa te bucuri permanent de o umiditate optima. Procesul de umidificare este relativ simplu. La detectarea unui nivel scazut al umiditatii, un umidificator de camera pulverizeaza in aer vapori de apa care sunt impinsi in camera de un sistem de ventilare. Unele umidificatoare de aer sunt dotate si cu sisteme de aromoterapie ce pulverizeaza in aer diverse tipuri de arome.

Un umidificator profesional se face cunoscut prin rata de umidificare, capacitatea de umidificare, tipul de umidificare, si diverse functii de control.

Ce este aromaterapia?

Cunoscuta pentru efectele sale benefice asupra sanatatii mintale, fizice si afective, aromaterapia nu mai este demult un lux pe care si-l permit numai oamenii înstariti.

Aromele actioneaza asupra simturilor noastre si ne influenteaza starea emotionala, psihica si fizica. Aromaterapia ne arata cum sa folosim in beneficiul nostru aromele naturale. Acestea fiind obtinute din plante sau din alte surse organice existente sub forma de uleiuri esentiale. Studiile clinice au aratat ca uleiurile esentiale pot atenua diferite afectiuni. Anxietatea, depresia, greata, insomnia, pofta de mancare sau durerile de cap.

De ce sa folosesti difuzoare aromaterapie?

Un difuzor de uleiuri esentiale pentru aromaterapie este conceput pentru a difuza uleiurile esentiale în aerul din jur. Pentru a curata sau purifica aerul, a incita senzatii placute, a crea o stare de relaxare, a promova o respiratie mai buna. Si, nu in ultimul rand, contribuie la o stare echilibrata mentala si fizica.