Electrocasnice

Afișez 1 - 24 din 102 rezultate

Alege din gama noastra de electrocasnice mici, accesorii si aparate de uz casnic. Confortul dintr-o locuinta depinde in mare masura de aparatele electrocasnice. Vremurile moderne ne-au adus aparate de bucatarie  care fac treburile casnice mai usoare decat oricand.

Electrocasnice mici pentru bucatarie

Cauti roboti de bucatarie, storcatoare de fructe, mixere sau alte electrocasnice de bucatarie? Ei bine, cu ajutorul nostru poti avea o bucatarie moderna si complet utilata. Pregatirea alimentelor sanatoase acasa ar trebui sa fie usor de facut pentru toata lumea. Indiferent ca este vorba de o supa gustoasa, un smoothie sanatos sau orice alt preparat, suntem aici sa iti oferim produse de calitate superioara. Alege aparate versatile pentru utilizare zilnica. Mixer de mana, masina de tocat, aparat de maruntit sau aparat pentru cafea, pe toate le gasesti pe site-ul nostru la cele mai avantajoase preturi.

Eficienta energetica a electrocasnicelor pentru bucatarie

O etichetă energetică determină gradul de eficiență și de consum al unui produs electrocasnic, cum ar fi eficiența energetică a unui aspirator. Etichetele energetice se găsesc atașate pe fiecare produs electrocasnic unde acestea sunt necesare. Acestea indică din care clasă de consum sau clasă energetică face parte acel produs. Indiferent de clasa energetică din care face parte și de promisiunile pe care le face fiecare aparat electrocasnic, eficiența și durabilitatea lui constă, în primul rând, în modul în care este el utilizat și îngrijit.