Despre noi

Creativitate, perseverenta, munca intensa, punctualitate, dorința de a ieși din zona de confort. Acestea toate ne reprezinta pe noi, o echipa de tineri antreprenori care au pus bazele unui nou trend, Be-Zen.ro

Bezen.ro este numele in jurul caruia graviteaza toata experienta si priceperea noastra, pe care l-am dezvoltat din dorinta de a le fi aproape romanilor prin eficientizarea timpului, comadand produsul preferat chiar de acasa.-

Povestea noastra

Creativitate, perseverenta, munca intensa, punctualitate, dorința de a ieși din zona de confort.

Acestea toate ne reprezinta pe noi,Daniel și Dragoș, doi tineri antreprenori care au pus bazele unui nou trend, Bezen.ro.

Bezen.ro este numele in jurul caruia graviteaza toata experienta si priceperea noastra, pe care l-am dezvoltat din dorinta de a le fi aproape romanilor, oferindu-le produse la preturi corecte.

Cum a luat nastere Bezen.ro ?

Secretul si in acelasi timp, inceputul povestii Be-Zen, a pornit din pura pasiune si determinare in anul 2021. Aceasta este o poveste despre corectitudine si responsabilitate, despre dorinta si forta de a schimba mentalitati adanc inradacinate, si nu in ultimul rand despre foarte multa munca. 

 

Am inceput afacerea cu mult entuziasm, decisi sa lucram corect si sa ne asumam responsabilitatea unui rol in societatea din care facem parte. Fiecare Roman pe care il convingem cat de util si simplu este sa iti comanzi produsele potrivite de pe telefon, tableta sau computer este un pas important inainte!

 

 

Astazi, avem încredere că ne vom putea ridica la nivelul așteptărilor, la fel ca în trecut când lucram pentru a pune pe picioare afacerea. Am construit o echipă de oameni puternici, bazata pe comunicare, care mentine si conduce Bezen Romania catre succes.

Echipa Bezen

Cine reprezinta Bezen Romania?

Dragos Bostan - Fondator Bezen.ro

Salut, eu sunt Dragos.
Pana sa ajung sa lucrez la acest proiect viata m-a condus pe diferite drumuri pe unde m-am impedicat de multe ori. Dar, nu am renuntat niciodata.

Dupa modelul adoptat de majoritatea romanilor, pentru un trai mai bun, o lunga perioada din viata mea am locuit in Italia impreuna cu parintii mei. Acolo am studiat pana la varsta de 17 ani iar apoi m-am intors in tara, cu multe vise si sperante. Ultimii doi ani de liceu i-am terminat in Romania si apoi a venit momentul crucial…Ce fac acum?, a fost o intrebare care m-a macinat o lunga perioada de timp, imi doream sa fiu independent financiar dar nu stiam cum sa fac asta.

 

Intr-un final, am luat o decizie, una care nu s-a dovedit a fi foarte inspirata la momentul respectiv.

Am decis sa ma intorc in Italia, singur, si sa muncesc pentru a-mi cladi un viitor. M-am angajat si  munceam pe bani putini caci era foarte greu sa imi cer drepturile acolo, am acumulat datorii si intr-un final….m-am intors tot in Romania. Stiam ca viata in strainatate era grea dar nu ma asteptam sa ma loveasca chiar atat de tare.

 

Intors in tara a trebuit sa caut o alta solutie si la indrumarile unor prieteni am decis sa plec la Bucuresti cu gandul ca aici sigur voi da lovitura. Inceputurile au fost la fel de grele, dar m-am bazat pe skill-urile mele, stiam o limba straina si acumulasem ceva experienta de munca.

 

La inceput m-am angajat pe suma de 1800 lei, bani care abia imi ajungeau sa traiesc de la o luna la alta, dar nu am renuntat.

Intr-un final, dupa ce am schimbat 2 job-uri am aplicat la o companie despre care nu stiam nimic, care activa intr-un domeniu nou pentru mine, iar limba straina pe care o cunosteam era singurul skill care ma recomanda.

Si asa am inceput sa lucrez in domeniu financiar pe piata de capital. Acest job m-a ajutat sa fiu omul de astazi, am invatat si am evoluat pe toate planurile.

Dar fiecare lucru bun vine si cu parti mai putin bune. Acest domeniu pe care incepusem sa il stapanesc incetul cu incetul imi ocupa tot timpul, nu mai aveam timp pentru cei apropiati, nu mai aveam timp liber si cel mai rau…nu mai aveam timp de mine.

Practic, faptul ca evoluasem pe plan financiar nu imi mai aducea satisfactie. Si atunci am realizat ca trebuie sa schimb ceva, sa fac banii sa lucreze pentru mine si sa imi castig timpul meu. Nu am luat o decizie radicala, daca la asta va asteptati, nu….am decis ca trebuie sa schimb ceva si sa caut solutii. Si am gasit.

Am decis sa investesc toti banii pe care ii adunasem pana la momentul respectiv, in afacerea de familie a parintilor mei, o investitie cu rezultate pe termen lung, am zis eu.

Dar, din pacate conform zicalei “planul de acasa nu se potriveste cu cel din targ”, treburile nu au mers asa cum ma asteptam, si dupa aproape un an investit in marele meu proiect, timp in care eu nu demisionasem de la job-ul meu, am ajuns in punctul in care a trebuit sa renunt si sa o iau de la capat.

Dar, din fericire fiecare esec vine la pachet cu multe experiente bune sau mai putin bune din care am invatat. 

Un esec este un adevarat succes pe diferite planuri.

Astazi sunt Dragos, fondatorul proiectului Be-Zen Romania.

Call Now Button